Kategóriák

Paraméteres szűrés

Gyártó
Garancia (magánszemély részére)
TOPáruk ajánlatok

Hírlevél

Népszerű termékek

Hűségpont gyűjtés

Az áruházunkban regisztrált felhasználóknak virtuális számlát nyitunk, a megrendelt termékek után pedig hűségpontokat írunk jóvá, így a következő (2.) vásárlástól az így összegyűjtött pontokat kedvezményként írjuk jóvá a rendelés végösszegéből. A második rendelés során a vásárló dönti el, hogy melyik rendeléséből és mikor szeretné beváltani a pontokat.

1 hűségpont 1 ft-nak
felel meg.


Részletekért kattintson ide

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Partnereink

Összehasonlítás

Fizetési megoldás

Akciós ajánlatok a TOPáruktól A Foxpost automata működése Újdonságok Fűtőtest ajánlataink Páramentesítő ajánlatok a TOPáruktól Nedis termékek doTERRA esszenciális olaj, illóolaj ajánlatok Hűségpont gyűjtés Qmed termékek

InformációkÁTVÉTELI ÉS
FIZETÉSI MÓDOK
Hol és mennyiért?
részletek


ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ONLINE
Kérdése van? Segítünk!
részletek


PANASZ
BEJELENTŐ
Panasza van? Írja meg!

részletek


VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS
Elállna a vásárlástól?

részletek


GARANCIA
ÜGYINTÉZÉS
Meghibásodott a termék?
részletek


MEGRENDELÉS
KÖVETÉS
Hol tart a rendelése?
részletek


MEGRENDELÉS
TÖRLÉSE
Töröljük megrendelését?

részletek


VÁSÁRLÓI
VÉLEMÉNYEK
Vásárlóink mondták

részletek

 
Átvételi és fizetési módok

Így veheti át az áruházunkban megrendelt terméket, a vásárlás értékét pedig az alábbiak szerint egyenlítheti ki.


 

  Átvételi módok

 HÁZHOZSZÁLLÍTÁS GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

1790 Ft-tól / csomag

A GLS futárszolgálat a csomag elindításától számított 1 munkanapon belül kézbesíti a csomagját a rendelésben megadott szállítási címre. A kiszállítással kapcsolatban e-mailben és sms-ben is tájékoztatjuk.

Még több információ

 

 SZEMÉLYES ÁTVÉTEL GLS CSOMAGPONTON

990 Ft / csomag

A GLS futárszolgálat a csomag elindításától számított 1 munkanapon belül kézbesíti a csomagot a rendelésben megadott GLS Csomagpontra, melynek nyitva tartási idejében csomagját bármikor átveheti. A kiszállítással és átvétellel kapcsolatban e-mailben és sms-ben is tájékoztatjuk.

Még több információ

 

 SZEMÉLYES ÁTVÉTEL PICK PACK PONTON

1090 Ft / csomag

A Pick Pack Pont futárszolgálat a csomag elindításától számított 2-5 munkanapon belül kézbesíti a csomagot a rendelésben választott Pick Pack Pontra, melynek nyitva tartási idejében csomagját bármikor átveheti. A kiszállítással és átvétellel kapcsolatban e-mailben és sms-ben is tájékoztatjuk.

Még több információ

 

 SZEMÉLYES ÁTVÉTEL FOXPOST AUTOMATÁBÓL

1050 Ft / csomag

A Foxpost automatába feladott csomagot 2 munkanapon belül kézbesítjük a rendelésben választott terminálba. Ezzel a szállítási lehetőséggel Ön döntheti el, hogy mikor és hol szeretné a rendelt csomagot átvenni. A kiszállítással és átvétellel kapcsolatban e-mailben és sms-ben is tájékoztatjuk.

Még több információ

 

 SZEMÉLYES ÁTVÉTEL CÉGÜNK SZÉKHELYÉN

NINCS LEHETŐSÉG

Üzlethelyiséggel, bemutatóteremmel és Ügyfélszolgálati irodával nem rendelkezünk, így cégünk székhelyén személyes ügyintézésre és áru átvételre nincs lehetőség!

 
Fizetési módok

 

 UTÁNVÉT - átvételkor, készpénzzel

Utánvétes fizetés választásakor a csomag átvételkor készpénzben egyenlítheti ki a rendelés értékét.

 

 ELŐRE UTALÁS - banki átutalással

Előre utalás esetén a rendelés feldolgozását követően e-mailben és SMS-ben küldjük Önnek az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A rendelés átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek részleteiről a későbbiekben e-mailben tájékoztatjuk.

 

 ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS - az interneten keresztül

Online bankkártyás fizetéskor áruházunkban az alábbi bankkártyákat fogadjuk el: Maestro, MasterCard, Visa, Visa Electron, American Express. Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés teljesítése csak a sikeres fizetés után lehetséges. Online bankkártyás fizetési szolgáltatónk a OTP Mobil Kft.

Fizetési tájékoztató

 


 
 
 

Ügyfélszolgálat

Kérdése, észrevétele van? Segítünk!


 

 


 
 
 
Panasz bejelentő

Segítsen, hogy segíthessünk! Ossza meg velünk panaszát!


 

Megérkezett megrendeléssel kapcsolatos észrevétele van?
Segítsen, hogy segíthessünk! Ossza meg velünk panaszát!


A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük, hogy észrevételét / panaszát az alábbi ürlap kitöltésével juttassa el ügyfélszolgálatunk felé.
 
Az alábbi adatok megadásával egyszerűen eljuttathatja hozzánk észrevételét. A panasz elküldését követően az érintett témában illetékes kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot e-mailben, vagy telefonon.
 
Sérült, törött termék bejelentése esetén kérjük, a sérült termékről fényképet is szíveskedjen küldeni a dokumentum feltöltő segítségével.
 
Fontos, hogy panaszát csak egyszer jelentse be, a válasz levél érkezéséig türelmét köszönjük!
 
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
 


A beérkezett leveleket igyekszünk minél gyorsabban megválaszolni.

Panasz jellege: *
Megrendelés száma: *
Érintett termék(ek) megnevezése, mennyisége: *
Számla sorszáma:
Csomagkövető szám
Az Ön neve: *
Az Ön e-mail címe: *
Az Ön telefonszáma: *
Dokumentum csatolása
Rövid videó feltöltés (max. 15 MB)
2. melléklet csatolása
3. melléklet csatolása
4. melléklet csatolása
5. melléklet csatolása
Panasz leírása (kérjük szíveskedjen részletesen megadni): *
Adatkezelés
Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.

 


 
 
 

Vásárlástól való elállás

Nem tudja hogyan küldhetné vissza az árut?


 


 
A megrendelt termékre még sincs szüksége?
Elállna a vásárlástól, de nem tudja hogyan küldhetné vissza az árut?

 

Elállási szándékát leggyorsabban ide kattintva az alábbi űrlap kitöltésével jelentheti be Ügyfélszolgálatunk felé.

 

1. Elállási jog gyakorlásának menete

Az e pontban foglaltak kizárólag a szakmája, foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személyre vonatkoznak, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, valamint az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje (a továbbiakban „Fogyasztó”).

 

Fogyasztó jogosult a termék adásvételére irányuló szerződés esetén

  1. a terméknek,
  2. több termék szolgáltatásakor az utoljára szolgáltatott terméknek,
  3. több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak,
  4. ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak, a Fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított tizennégy (14) napon belül a szerződéstől indokolás nélkül elállni.

 

Fogyasztót megilleti, hogy a szerződés megkötésének a napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja elállási jogát.

 

Fogyasztót nem illeti meg az elállási jog

  • lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta;
  • olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.
  • olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;

 

2. ELÁLLÁSI JOG GYAKORLÁSÁNAK A MENETE

2.1. Ha a Fogyasztó elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, vagy elektronikus úton küldött levél útján). Elállási szándékát legegyszerűbb és leggyorsabb a lenti űrlap kitöltésének segítségével bejelenteni Ügyfélszolgálatunk felé. Fogyasztó határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát a Szolgáltató részére.

 

2.2. A Fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy elállási jogát a 6.1. pontban meghatározott rendelkezéseknek megfelelően gyakorolta.

 

2.3. Minden esetben a Szolgáltató email-ben haladéktalanul visszaigazolja a Fogyasztó elállási nyilatkozatának megérkezését. 

 

2.4. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha Fogyasztó az erre irányuló nyilatkozatát 14 naptári napon belül (akár a 14. naptári napon) elküldi a Szolgáltatónak.

 

2.5. Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, míg e-mailen / elektronikus űrlap kitöltésével bejelentett elállás esetén a beküldésének idejét veszi figyelembe a Szolgáltató a határidő számítás szempontjából. A Fogyasztó levelét ajánlott küldeményként adja postára, hogy hitelt érdemlően bizonyítható legyen a feladás dátuma.

 

2.6. Fogyasztó elállása esetén köteles a megrendelt terméket indokolatlan késedelem nélkül az alább megjelölt átvevőpont címére visszajuttatni, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni.
Átvevőpont: TOPáruk.hu Kft, 4031 DEBRECEN, HÁZGYÁR UTCA 5. Szolgáltató kéri, hogy a terméket minden esetben a megadott átvevő pontba szíveskedjen visszajuttatni. A termék(ek)et a fenti címre van lehetőség visszavinni illetve futárral történő visszajuttatás esetén is ugyanerre a címre szükséges visszajuttatni.
Postán maradó csomagokat nem áll módunkban átvenni.

 

2.7. A határidő betartottnak minősül, ha Fogyasztó a 14 napos határidő letelte előtt elküldi (postára adja vagy az általa megrendelt futárnak átadja) a terméket.

 

2.8. A termék Szolgáltató címére történő visszaküldésének költsége Fogyasztót terheli, kivéve ha a Szolgáltató vállalta e költségek viselését. A Fogyasztó kérésére Szolgáltató gondoskodik a visszaszállítás megszervezéséről, azonban a Szolgáltató által megszervezett visszaszállítás költsége a Fogyasztót terheli, a Szolgáltató ez esetben az általa megszervezett visszaszállítás költségét nem vállalja át a Fogyasztótól, kizárólag segítséget nyújt abban, hogy a Fogyasztónak a visszaszállítás megszervezésével ne kelljen foglalkoznia. Fogyasztó erre irányuló igényét Szolgáltató ügyfélszolgálata fogadja. 

 

2.9. A Szolgáltatónak az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módjában átvenni. A termék visszaküldésének költségének kívül az elállás kapcsán a Fogyasztót semmilyen más költség nem terheli.

 

2.10. Ha Fogyasztó eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a Szolgáltató visszatéríti a Fogyasztó által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is, kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Fogyasztó a Szolgáltató által felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott. A Szolgáltató jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy Fogyasztó nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a Szolgáltató a korábbi időpontot veszi figyelembe.

 

2.11. Elállás esetén a Szolgáltató a Fogyasztónak visszajáró összeget a Fogyasztó által igénybe vett fizetési móddal megegyező módon téríti vissza. A Fogyasztó beleegyezése alapján a Szolgáltató a visszatérítésre más fizetési módot is alkalmazhat, de a Fogyasztót ebből adódóan semmilyen többletdíj nem terhelheti. Ha a Fogyasztó kifejezetten a legkevésbé költséges szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választ, a Szolgáltató nem köteles visszatéríteni az ebből eredő többletköltségeket.

 

2.12. Fogyasztó kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

 

2.13. Ha Fogyasztó a szolgáltatásnyújtásra irányuló szerződés esetén a teljesítés megkezdését megkötését követően gyakorolja felmondási jogát, úgy az elszámolás során köteles megtéríteni a Szolgáltató ésszerű költségeit.

 

2.14. A Szolgáltató követelheti a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenés illetve ésszerű költségeinek – ha szolgáltatásnyújtásra irányuló szerződés teljesítését a Fogyasztó kifejezett kérésére a határidő lejárta előtt megkezdte és gyakorolja felmondási jogát - megtérítését.

 

2.15. Olyan zárt csomagolású termék tekintetében amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza (hajnyírók, hajformázók, hajkefék, férfi borotvák, női borotvák, epilátorok, IPL tartós szőrtelenítők, gyantázási eszközök, férfi szőrtelenítési termékek, női szőrtelenítési termékek, elektromos fogkefék, fogkefe pótfejek, lázmérők, inhalátorok.

 

 

 


A beérkezett leveleket igyekszünk minél gyorsabban megválaszolni.


Fontos, hogy elállási szándékát csak egyszer jelentse be, (sikeres bejelentés esetén a megadott e-mail címem automatikus válasz levélben értesítjük)!

A megrendelő neve: *
Az Ön e-mail címe: *
Megrendelés száma: *
Számla sorszáma: *
Csomagkövető szám (amivel érkezett az áru)
Csomagkövető szám (amivel feladásra került a visszáru)
Rendelés átvételének dátuma: *
Az Ön telefonszáma: *
Visszaküldött termék(ek) megnevezése: *
Visszaküldés (elállás) oka: *
A termék nem működik
A termék nem tetszik
Hibás a termék
Nem a rendelt termék érkezett
Téves rendelés
Egyéb, kérjük részletezze
Hibaleírás és egyéb adatok
Számla tulajdonos: *
Számlaszám (ide utaljuk vissza a vételárat): *
Dokumentum csatolása
2. melléklet csatolása
3. melléklet csatolása
Elállási jog gyakorlásának menetét: *
Megértettem, a feltételeket elolvastam és azt elfogadom, a fentiekben megadott címre küldöm vissza az árut
E-mailen tájékoztatást kérek a visszaküldéssel kapcsolatban
Egyéb megjegyzés
Adatkezelés
Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.

 


 
 
 Céginformációk

   Cég név / Név: TOPáruk.hu Kereskedelmi Kft.
   Cím: 4225 Debrecen, Tócós utca 16
   Telefon: +36-30/274-2430
   E-mail: info@toparuk.hu
  Weboldal: https://www.toparuk.hu
   Áruház neve: TOPáruk.hu - A profi vásárlók webáruháza
   Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-65464/2013.
   Adószám: 23721470-2-09
   Cégjegyzék szám: 09-09-022265
   Cégjegyzéket vezető bíróság: Hajdú-Bihar Megyei Bíróság
   Kapcsolattartó neve: Kalapos Zsolt
   Kapcsolattartó e-mail címe: info@toparuk.hu
   Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Major köz 2. I/15, unas [kukac] unas.hu


Általános szerződési feltételek
Adatvédelmi tájékoztató

Ujdonságokat keres?
Újdonságaink

Szállítással, fizetéssel kapcsolatos kérdése van?
Szállítási és fizetési információk

Elérhetőségünk:

TOPáruk.hu Kft.
4031 DEBRECEN, Házgyár u. 5.

W: www.toparuk.hu

E: info@toparuk.hu

M: +36 (30) 274-2430

Kedvezményes árú termékeket keres?
Akciós termékeink

Vásárlással kapcsolatos kérdése van?
Vásárlási feltételek

Aktuális szórólapunk
Lapozza át ajánlatainkat online!

Gyarkan ismétlődő kérdések!
Ügyfélszolgálat
  14 napos visszavásárlási garancia
  Nem elégedett a megvásárolt termékkel?
  14 napon belül indokolás nélkül
  visszaküldheti azt!
Elállás bejelentés
  Magyar jótállási feltételek
  Fél a panasz ügyintézés nehézségeitől?
  Termékeink magyar jótállási feltétellel
  rendelkeznek. Garanciális ügyintézés
  Több száz csomag átvételi pont
  Rendelését országosan több száz Pick
  Pack Ponton, GLS CsomagPonton, vagy
  Foxpost terminálban, akár hétvégén is átveheti!
© 2011-2022 Minden jog fenntartva! TOPáruk.hu Kft.