Kategóriák

Paraméteres szűrés

Gyártó
Garancia (magánszemély részére)
TOPáruk ajánlatok

Hírlevél

Népszerű termékek

Hűségpont gyűjtés

Az áruházunkban regisztrált felhasználóknak virtuális számlát nyitunk, a megrendelt termékek után pedig hűségpontokat írunk jóvá, így a következő (2.) vásárlástól az így összegyűjtött pontokat kedvezményként írjuk jóvá a rendelés végösszegéből. A második rendelés során a vásárló dönti el, hogy melyik rendeléséből és mikor szeretné beváltani a pontokat.

1 hűségpont 1 ft-nak
felel meg.


Részletekért kattintson ide

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Partnereink

Összehasonlítás

Fizetési megoldás

Műfenyő

A műfenyő előnyei:

- mindig szép és formás fa,
- könnyen szállítható és felállítható,
- nem kell a talpba faragni,
- nem hullik a tűlevele, így a környezetet / szőnyeget nem szennyezi be,
- nem kell évente újra pénzt kiadni rá,
- összehajthatósága miatt könnyen és kis helyen tárolható,
- végül, de nem utolsó sorban: nem hal meg miatta évről évre egy-egy újabb fenyőfa.

 

Mit jelent 2D-s műfenyő?
A 2D elnevezést azokra a műfenyőkre alkalmazzuk, amelynek tűlevelei két dimenziósak, leginkább kis lapocskákra hasonlítanak. Ezek a műfenyők az olcsóbb árkategóriába tartoznak.
 
Mit jelent 3D-s műfenyő?
A 3D elnevezést azokra a műfenyőkre alkalmazzuk, amelynek tűlevelei három dimenziósak, azok a megtévesztésig hasonlítanak egy igazi fenyőre. Ezek a műfenyők a magasabb árkategóriába tartoznak.
 
Milyen a tűlevelű műfenyő?
A tűlevelű elnevezést azokra a fenyőkre alkalmazzuk, amelynek levelei hosszúak, vényonyak az erdei fenyő leveleire hasonlítanak.
 
Milyen a kevert ágkonstrukciós műfenyő?
A kevert elnevezést azokra a fenyőkre alkalmazzuk, amelynek ágai 2D és 3D esetleg tűleveleket tartalmaznak. A kevert ágkonstrukciós műfenyők általában dúsak, tömörek.
 
Színes műfenyők
Színes műfenyőink nagyon kedveltek a dekoratőrök körében. Egy fekete vagy fehér műfenyő is feldíszítve izgalmasan tud mutatni egy modern környezetben.
 
Mini, asztali műfenyők
Mini és asztali műfenyők, 2D, 3D, tűlevelű és kevert műfenyők széles választéka
 
Mit jelent a beakasztós ágkonstrukció?
A beakasztós ágakat a fa törzsébe kell egyesével beakasztani, amikor a műfenyőt felállítjuk. Mindig figyeljünk, hogy a megfelelő ágakkal kezdjük az építést: érdemes a legnagyobbaktól a legkisebbekig haladni a telepítés során.
 
Mit jelent a pántos ágkonstrukció?
A pántos ágakat fixen szerelték a fa törzsére, ezért telepítéskor csak egyszerűen le kell hajtogatni az ágakat és már azonnal díszíthetjük is a fát!
 
Miért fontos az ágak száma?
Természetesen egy műfenyő annál dúsabb, minél több ágat tartalmaz. Minden ízléshez és díszítési szokáshoz más-más ágsűrűséget ajánlunk. Ha Ön szereti a sűrűn, gazdagon díszített karácsonyfát, akkor egy kisebb ágszámú fát ajánlunk, ha a kevéssé dekorált műfenyőket kedveli, akkor a sűrűbb fákat javasoljuk. Ha csupán világítással díszíti a karácsonyfát, akkor a minél sűrűbb, főként a kevert típusú ágkonstrukciójú fákat ajánljuk.

 
Örökös dilemma karácsony táján a fenyővásárlás.

Szeretnénk a legszebbet, a legjobb áron megvásárolni. Szinte mindenkiben felmerült már a kérdés műfenyőt vegyek vagy maradjak az igazinál?

Az élő (de már kivágott) fák illata, megjelenése sokunkban a gyerekkori élményeket idézik fel és talán az ebből fakadó szentimentalizmus miatt vásároljuk még ma is. Azonban egyre többen gondolkodnak környezettudatosan és választanak műfenyőt. Amíg egy élőfenyő hosszú éveken keresztül éri el a kivágásra érett kort és veszti el pompáját miközben elpusztul a karácsony utáni hónapokban, addíg egy műfenyő akár 10 évig is képes megtartani eredeti formáját.

10 évvel ezelőtt irtóztunk a különböző áruházak kínálatában megjelenő "egy ág tíz perc szünet" csontváz PVC fáktól. Mára a műfenyők olyan széles skálája alakult ki, hogy még a legigényesebb, "kákán is csomót kereső" vásárló is elismerően nyilatkozik róla.


 

Van aki az egyszerűbb, törzshöz rögzített (pántos) ágkonstrukciót választja. Ezek nagyon kedvező árú és egyszerű, összeszerelhetősége miatt kedvelt fák. Több gyártó már ezekbe is becsempészett egy kis újítást, nevezetesen a régi PVC ágakat úgynevezett PE (polyetilén) fröccsöntött csúcsokkal ötvözi. Van olyan is, melybe 3 féle tűlevél méret került beépítésre. Vásárlóink által feltett kérdésre, hogy "miért ilyen sok féle ág van" mindig azt a választ adjuk, hogy ezek dekor fák. Nem a természetesség hangsúlyozása, hanem a dús hatás, a szabályos sziluett és nem utolsó sorban a jól dekorálhatóság vezérelte a tervezőket. A karácsonyi dekoratőrök, éttermek, rendezvényszervezők is előszeretettel alkalmazzák őket, mert könnyen tudnak tetszetős díszítést készíteni.

Az ágak rögzítése alapján megkülönböztetünk egy másik nagy csoportot, a beakasztós konstrukciós műfenyőket. Ezeket a fákat úgy kell összeszerelni, hogy először a tartozéktalpba a törzset (akár több darabot, mérettől függően) mint vázat felállítjuk. A törzsön elhelyezkedő, külön színnel vagy betűvel jelölt műanyag vagy fém gyűrűkbe kell a megfelelő sorozatú ágakat beakasztani. Minden esetben figyelni kell a megfelelő sorrendre (betűk, színek) és javaslatunk, hogy alulról építse mindenki a kényelem miatt. Sokkal nehezebb az utolsó ágakat lent elhelyezni, mint felfelé szűkülve a csúcsot felhelyezni. Ezek között a műfenyők között is találunk csak PVC vagy kombinált PVC+PE alapanyagú ágakat is.


 

Védjük a természetet! Műfenyő vásárlásával lehetőségünk van óvni a cseperedő fákat, megmentve a talajeróziótól a környezetünket, élőhelyeket hagyva az állat és növényvilágnak!
Így a befektetett összeg nem csak anyagilag, de morálisan is megtérül, biztosítva az élhető jövőt az utókor számára.

Műfenyő kínálatunk ide kattintva érhető el
 

Műfenyőinkhez energiatakarékos LED fényfüzért ajánlunk.
A következő táblázat segít meghatározni a minimálisan ajánlott égőszámot:

(Egy dúsabb, terebélyesebb fánál többre is szükség lehet a kívánt fényhatás eléréséhez, valamint fenyőtípusonként is változhat.)


LED-es fényfüzér kínálatunk ide kattintva érhető el

Ujdonságokat keres?
Újdonságaink

Szállítással, fizetéssel kapcsolatos kérdése van?
Szállítási és fizetési információk

Elérhetőségünk:

TOPáruk.hu Kft.
4031 DEBRECEN, Házgyár u. 5.

W: www.toparuk.hu

E: info@toparuk.hu

M: +36 (30) 274-2430

Kedvezményes árú termékeket keres?
Akciós termékeink

Vásárlással kapcsolatos kérdése van?
Vásárlási feltételek

Aktuális szórólapunk
Lapozza át ajánlatainkat online!

Gyarkan ismétlődő kérdések!
Ügyfélszolgálat
  14 napos visszavásárlási garancia
  Nem elégedett a megvásárolt termékkel?
  14 napon belül indokolás nélkül
  visszaküldheti azt!
Elállás bejelentés
  Magyar jótállási feltételek
  Fél a panasz ügyintézés nehézségeitől?
  Termékeink magyar jótállási feltétellel
  rendelkeznek. Garanciális ügyintézés
  Több száz csomag átvételi pont
  Rendelését országosan több száz Pick
  Pack Ponton, GLS CsomagPonton, vagy
  Foxpost terminálban, akár hétvégén is átveheti!
© 2011-2022 Minden jog fenntartva! TOPáruk.hu Kft.